Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om PBK Hörby

Följ

PBK Hörby

Följ oss för uppdateringar
Följ
PBK Hörby
PBK Hörby

Hörby 2 inte helt nöjda

1 mar 2017 4 kommentarer 370 visningar
Bengt Dexe Ordförande
4 kommentarer
  • 1 mar 2017 Margareta Rosvall

    Ni ser att det vinnande laget kvickt gömde sina tröjor så det inte syntes att vi kom från Hörby!!!! Alla vi möter tror ju att vi skall matcha kanonlaget Hörby 1 men det ligger nog ljusår fram???? Men att det kommer, det måste vi tro på!!

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 mar 2017 Gunilla Huszar

    Jag tror på dig Margareta! Men mod kan man inte köpa, det måsta komma inifrån. Och jag kan lova dig att det finns inget att vara rädd för när man tillhör detta underbara gäng som bowlar tillsammans! Vi stöttar, hjälper och uppmuntrar varandra till stordåd! Att man sedan inte alltid är på topp, hör liksom till. Var det inte du förresten som slog en bra bit över 700 för inte så länge sedan?

    Rapportera

    Rapportera

  • 3 mar 2017 Margareta Rosvall

    Jo du Béla, det stämmer, det var den bättre av mina hjärnhalvor som stack upp och visade att det går att fixa! Den halvan kan prestera stordåd men det är så förbaskat sällan den visar sig. Men det blir väl islossning någon gång och dåååååååå.........!!!!!! Den som väntar på något gott............Tack för att du tror på mig!!! Jag vet att Lennart också gör det, tror på mig alltså! Och det stärker mig, så in i baljans.

    Rapportera

    Rapportera

  • 4 mar 2017 Gunilla Huszar

    Det var roligt att höra (läsa), men inget av det är värt något om du inte tror på dig själv. Om vi tar mig, tillexempel, är det bara en person som tror på mig i klubben (jag själv), och det räcker ett bra tag! Och den personen tror på mig oavsett om det går bra eller som ibland mindre bra. "Ryggdunkarna" brukar vara spårlöst borta när det går dåligt. Då är det viktigt att veta var man har sig själv och vad man kan! Jag vet att du kan, men du måste inse det själv också!

    Rapportera

    Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in