Avbytare: Arman Brkic, Thom Nilsson, Kim Eriksson, Carl Odell och Christofer Bassini.

Jonathan Bergeling ut - Thom Nilsson in 72 min
Hampus Olsson ut - Kim Eriksson in 79 min
Vasko Mitrovic ut - Carl Odell in 83 min

MATCHKOMMENTARER
Tredje hållna nollan i år, tredje raka matchen utan förlust. Andraplacerade Hyllie kom på besök, ett Hyllie vi slog borta i våras med 2-1. 39-årige Anders Ohlsson tog plats i målet sedan även Joel Gustafsson fingerskadat sig. Sedan tidigare går Philip Borgström i gips och är borta minst året ut. Hyllie var piskade att vinna för att ha fortsatt chans på seriesegern där ju Bjärred leder serien.
Efter lite drygt en minut slår Johan Hellström en hörna och det blir lite kalabalik i Hyllies straffområde och Adam Norén skjuter från nära håll men en Hyllieförsvarare räddar på mållinjen med sitt knä och bollen går ut till ny hörna. Nära en drömöppning där. I den 14:e minuten kommer ÖT Smygehuk runt å högerkanten och slår in bollen men en försvarare tar bollen framför händerna på målvakten och Mirza Dubicanac skyndar sig fram och via en glidtackling får bollen tätt utanför stolpen. Efter 35 minuter drar Jonathan Bergeling iväg ett långskott från 25-30 meter som målvakten tippar till en hörna. I den 37:e minuten drar Mirza Dubicanac på en volley från 25 meter som målvakten med nöd och näppe får fingrarna på och lyckas tippa bollen över till en ny hörna. Första halvlek slutar mållös där vi har bra kontroll på händelserna. Mirza Dubicanac går ut i halvtid och in kommer Arman Brkic.
I den 50:e minuten har Vasko Mitrovic ett hopslag med en försvarare och bollen går i en fin båge över målvakten men med hjälp av backspinn och motvind stannar bollen på mållinjen och Vasko Mitrovic är i kamp med en bjässe till försvarare och Hylliespelaren vräker omkull Vasko. Bollen går ut till Johan Hellström som från straffpunkten laddar för skott men blir även han omkulltacklad. Två straffsituationer på 2 sekunder men domaren vägrar att blåsa straff. I den 60:e minuten slår Jonathan Bergeling en boll på djupet till Vasko Mitrovic som skjuter men målvakten räddar. Hampus Olsson kommer en mot en på returen och skjuter precis utanför bortre stolpen. I den 72:a minuten går Jonathan Bergeling ut med krampkänning och in kommer Thom Nilsson. I den 74:e minuten slår Hampus Olsson en boll på djupet till Thom Nilsson och det blir ett nytt hopslag och bollen går perfekt mot mål men tar i ribban. Otur att den inte går in men vänder man på det hade det varit en väldans tur OM den gått in. I den 79:e minuten går Hampus Olsson ut och in kommer Kim Eriksson. I den 83:e minuten går Vasko Mitrovic ut och in kommer Carl Odell. På övertid, i den 92:a minuten blir en Hylliespelare fri nära mål och hans avslut går först under Anders Ohlssons ben men på något mirakulöst sätt hinner han rädda med sin vänsterhand innan bollen går i mål. En fantastisk räddning av "gubben" i mål! Matchen slutar 0-0 och vi har nu 3 poäng upp till att undvika kvalspel. Tittar man neråt har vi endast 3 poäng ner till jagande Limhamns FF som vann i denna omgången.
I nästa match väntar tredjeplacerade Åkarps IF på lördagen den 24:e september klockan 14:00 på Åkarps IP.