Arman Brkic ut - Johan Hellström in 81 min
Emir Rozajac ut - Mirza Dubicanac in 85 min

MATCHKOMMENTARER
ÖT Smygehuk gjorde inte mindre än 8 ändringar i startelvan sedan senast i det viktiga mötet med nästjumbon Limhamns FF. Nyförvärvet Arman Brkic från IFK Trelleborg gjorde seriedebut.
Limhamn börjar i ett högt tempo och trycker tillbaka ÖT Smygehuk där vi har svårt att komma över mittlinjen inledningsvis. I den 15:e minuten snor Kim Eriksson bollen från en försvarare och rusar mot mål och ensam med målvakten kan Kim placera in 0-1. Detta var Kims 1:a seriemål i år. I den 32:a minuten går Arman Brkic ut för att byta skor och in kommer Carl Odell. I den 33:e minuten kommer Limhamn runt på högerkanten och man slår ett inlägg till en fri anfallare som nickar mot mål men Phlip Borgström gör en kanonräddning och via fingerspetsarna kan han styra bollen i insida stolpe och sen fånga bollen. Nära kvittering. I den 34:e minuten har ÖT Smygehuk en snabb omställning där hemmalaget inte hänger med. Thom Nilsson släpper bollen snyggt bakom backlinjen och Johan Hellström kommer fri i högerläge och placerar in 0-2. Detta var Johans 1:a seriemål i år. I den 36:e minuten kommer Arman Brkic in igen istället för Carl Odell. I den 43:e minuten skjuter Limhamn ett skott som Philip Borgström gör en bra räddning på och styr den i stolpen. Limhamn får tag på returen och skjuter ett hårt skott från nära håll men Philip Borgström gör en ny fin parad och räddar till hörna. I den 44:e minuten har ÖT Smygehuk ett ypperligt 4 mot 2 läge där Arman Brkic är bollförande på vänsterkanten och försöker sticka in bollen bakom backlinjen men bollen sticker precis förbi Kim Eriksson och ut till en inspark. 0-2 ledning i paus och nöjda miner.
I den 50:e minuten går Thom Nilsson ut och in kommer Carl Odell. I den 60:e minuten startar Carl Odell en kontring där han spelar till Arman Brkic till höger. Arman lägger bollen på djupet mot Carl Odell som kommer i en 50/50 duell med målvakten men Carl får till en tunnel på målvakten men en försvarare hinner rensa undan innan mållinjen. I den 61:a minuten går Kim Eriksson ut och in kommer Vahid Bektasevic. I den 68:e minuten lyfter Limhamn bollen över vår backlinje till en offsidespringade? forward som kan placera in 1-2. I den 69:e minuten trycker Limhamn framåt och efter lite flipperspel i vårt straffområde blir en Limhamnspelare fri och kan placera in 2-2. Två insläppta mål på en minut! Efter 74 minuter går Joel Jakobsson ut och in kommer André Andersson. I den 75:e minuten går Mirza Dubicanac ut och in kommer Kim Eriksson. I den 78:e minuten spelar Limhamn runt bollen utanför vårt straffområde innan man tar sig in i detsamma och spelar bollen snett bak där man skjuter in ledningsmålet till 3-2. Johan Hellström går ut och in kommer Nicklas Mattsson. I den 80:e minuten slår André Andersson ett inlägg mot Kim Eriksson som skjuter men bollen går tätt över. I den 81:a minuten slår Carl Odell ett inlägg mot bortre stolpen där Kim Eriksson från nära håll nickar utanför. I den 81:a minuten går Arman Brkic ut och in kommer Johan Hellström. I den 85:e minuten går Emir Rozajac ut och in kommer Mirza Dubicanac. Matchen slutar 3-2 och Limhamn är nu bara en poäng bakom oss.
I nästa match väntar FBK Balkan på lördagen den 20:e augusti klockan 14:00 på Smygehamns IP.