Carl Odell - Gustav Lindquist - Philip Mattsson - Fredrik Odell - Sebastian Lindahl

Avbytare: Patrik Lippe, Victor Larsson, Mathias Herrström och Sebastian Kristensson.

André Andersson ut - Joel Jakobsson in 80 min
Philip Mattsson ut - Pontus Andersson in 80 min
Oliver Oliveros ut - Carl Odell in 90 min

MATCHKOMMENTARER
Kontraktet var säkrat för ÖT Smygehuk redan innan matchen medan Sjöbo var överlägsen jumbo och degraderade till division 5. En handfull spelare saknades hos gästerna där bland annat Johannes Jönsson fick chansen i mål i Izzettin Adigüzels frånvaro. Vi ville försöka avsluta säsongen snyggt men inledningen av matchen var väldigt avslagen. Sjöbo verkade vilja vinna matchen mer än vi under inledningen och de satte en hög press från början samtidigt som ÖT Smygehuk hade svårt att hitta rätt i positionerna. I den 7:e minuten rullar Sjöbo runt precis utanför vårt straffområde och forwarden vänder upp och får på ett kanonskott som går rakt upp i krysset utan chans för Johannes till 1-0. I den 19:e minuten är Johannes Jönsson på alerten när han räddar ett friläge. I den 23:e minuten slår Gustav Lindquist en fin frispark men den tar oturligt nog i ribban. I den 26:e minuten släpps en Sjöboforward fri och han placerar in 2-0. Nattsvart nu... I den 28:e minuten spelar Sebastian Lindahl upp till Oliver Oliveros som skjuter från straffområdeslinjen men målvakten räddar ut till hörna. I den 33:e minuten gör Johannes Jönsson en utsökt räddning på en frispark upp mot krysset. I den 38:e minuten byts Carl Odell ut till förmån för Patrik Lippe och samtidigt ändrar vi spelsystem från 4-5-1 till 4-4-2. I den 39:e minuten driver mittbacken Adam Norén upp ett anfall och tar sig över mittlinjen. Vår andra mittback Christian Ahlström hade gett sig av upp mot Sjöbos straffområde och Adam slår ett bra inlägg där Christian når högst och lobbnickar bollen över målvakten till reduceringen 2-1. Fantastiskt samspel mellan mittbackarna. Detta var Christians 4:e seriemål i år. Nu hade vi kontakt och ville ha mer. I den 44:e minuten spelar Adam Norén en boll på djupet ute till höger mot Oliver Oliveros som är väldigt snabb. Oliver närmar sig straffområdet och spelar bollen snett in till en framstormande Sebastian Lindahl som möter på volley och bollen far i nät till 2-2. Detta var Sebastians 11:e seriemål i år. ÖT Smygehuk går till pausvila med stärkt självförtroende. Andra halvlek hinner knappt inledas innan det är dags igen. I den 46:e minuten vinner Christian Ahlström boll mitt på vår planhalva. Christian spelar bollen vidare ut till höger till Patrik Lippe som sätter den på djupet till Oliver Oliveros som sprintar ifrån försvararna och kommer fri med målvakten där han enkelt placerar in 2-3. Detta var Olivers 8:e seriemål i år. I den 50:e minuten har ÖT Smygehuk en hörna som Sjöbo rensar bort. Joel Jakobsson samlar upp vid mittlinjen och lyfter in ett inlägg mot Sjöbos straffområde där Adam Norén blivit helt fri. Adam går upp och nickar bollen och målvakten är riktigt sent ute och knockar Adam som tivngas bryta matchen med huvudvärk och yrsel. Straffspark tilldömd för ÖT Smygehuk! Christian Ahlström stegar fram och sätter bergsäkert 2-4. Detta var Christians 5:e seriemål i år. Det innebär även att vi gjort 4 mål på 11 minuter och vänt på steken. ÖT Smygehuk fortsätter att trumma på och har tagit över matchen helt. I den 69:e minuten spelar Gustav Lindquist upp bollen till Oliver Oliveros som skjuter ett bra skott som målvakten gör en fotparad ut till hörna på. I den 70:e minuten kontrar Sjöbo på sin högerkant där en spelare blir fri och Johannes Jönsson rusar ut men Sjöbospelaren gör det riktigt snyggt och chippar bollen över Johannes och in i mål till 3-4. I den 74:e minuten bryter Oliver Oliveros igenom Sjöbos försvar och Oliver drar iväg ett vänsterskott som målvakten räddar till en ny hörna. I den 90:e minuten slår Gustav Lindquist en låg hörna mot första stolpen som Christian Ahlström möter direkt med ett skott som målvakten räddar. Nära hattrick där för Ahlström. Matchen och säsongen avslutas med en 3-4 seger och femteplatsen är säkrad. Vårt mål att klara oss kvar i division 4 infriades därmed!