Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Öja FF P-03

Följ

P-03

Följ oss för uppdateringar
Följ
Öja FF
Fotboll
P-03
Tabell
Lag M V O F P
1 Öja FF Blå 4 2 1 1 7
2 Öja FF Gul 4 2 0 2 6
3 Vinbergs IF 1 1 0 0 3
4 Grebbestads IF 1 1 0 0 3
5 Sandvikens IF 1 1 0 0 3
6 Oxelösunds IK 1 0 1 0 1
7 Myresjö IF/Vetlanda FF 1 0 0 1 0
8 Vadstena GIF 1 0 0 1 0
9 Enköpings SK 1 0 0 1 0
10 Kvarnsvedens IK 1 0 0 1 0

Match

Grebbestads IF

2 - 0
Vilan, Skara
7 augusti 2016
16:00

Öja FF Blå

Referat

Referat: Grebbestads IF - Öja FF Blå

Kvartsfinalen för Öja FF Blå mot Grebbestads IF spelades efter 48 h väntan efter att gruppspelet hade avslutats. Inte helt optimalt vad gäller arrangörsplanering kan man tycka. Våra grabbar var dock verkligen laddade och fokuserade innan match och ville ta hand om motståndarna på bästa sätt. Grebbestads IF var gruppvinnare i grupp B och hade målskillnaden 19-1 med sig in i slutspelet.

I början av matchen märkte vi att det vi fiskat upp i informationsväg om motståndarna stämde. Bollskickliga, passningssäkra med god rörelse gjorde oss lite yra i mössan i början. Vi hade svårt att komma rätt i våra egna positioner vilket gjorde att Grebbestad tog ett klart initiativ i början av matchen. När de dessutom lyckades med flertalet egna prestationer av hög klass var det inte orättvist att ställningen var 0-2 innan kvarten var spelad. Hjalmar Olsson gjorde flera fina räddningar och kan absolut inte lastas för något av målen. Ju längre matchen led fick vi mer och mer att säga till om och vi hade några halvfarliga fräsande skott som kunde resulterat i reducering innan halvtidsvilan.

I paussnacket pumpade vi killarna fulla av ny verbal energi och förhoppningar om att vi kunde vända matchen. Vi mötte en motståndare som höll hög klass. De arbetade mycket med att skapa tringlar och väggspel för att lösa problem på planen. Med hjälp av en konstant rörelse på benen blir detta moment en smart lösning i ett lagspel. Detta är exempel på moment som vi tar med oss i vår fotbollsutbildning. Axel Andersson var den Öjaspelare som kom till flest chanser att knapra in avståndet för oss. Ett fräsande skott samt en nick efter hörna som hamnade några cm över ribban var våra bästa möjligheter. Samtidigt hade inte Grebbestad speciellt mycket framåt heller, vilket gjorde att vi kan vara mycket nöjda med vår andra hälft av matchen. Slutresultat 0-2 och nu var Skarasagan till ända. När våra kollegor i Öja FF Gul timmen tidigare också hade förlorat sin kvartsfinal mot Sandvikens IF kunde vi nu med gott samvete packa ihop våra pinaler och resa söderut igen.

Tack för en riktigt trevlig helg, grabbar! Ni har skött er exemplariskt, både på och utanför planen. Ni har tagit hand om varandra på ett fint sätt och leendena och skratten har ständigt och jämnt funnits på plats. På planen har samtliga spelare gjort sitt bästa och att båda lagen kunde ta sig till kvartsfinal i A-slutspelet var riktigt bra gjort! Kanonbra!

På onsdag har Öja FF Blå match. De som inte medverkar där har som vanligt träning på Björkvallen kl. 17.30-19.15. Även om du har lite småskavanker så kom ut på träningen. Det finns alltid moment och alternativa träningsformer som du kan medverka i.

/ Calle
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Axel Nilsson 1 0 0 0 0 0
Melker Conradsen 1 0 0 0 0 0
Tim Nilsson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng