Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Öja FF P-03

Följ

P-03

Följ oss för uppdateringar
Följ
Öja FF
Fotboll
P-03
Tabell
Lag M V O F P
1 Öja FF 4 2 1 1 7
2 BK Höllviken Svart 1 1 0 0 3
3 Genarps IF 1 0 1 0 1
4 Eslövs BK Randigt 1 0 0 1 0
5 Tollarps IF 1 0 0 1 0

Match

Eslövs BK Randigt

1 - 2
Bergahallen, Eslöv
22 februari 2016
16:00

Öja FF

Referat

Referat: Eslövs BK Randigt - Öja FF

Idag har de sportlovslediga killarna i Öja FF P03 varit i Eslöv för spel i Sportlovscupen 2016. Denna turnering har vi tidigare varit med i och gillar upplägget med täta matcher, bra motstånd och värme i hallen.

De åtta killarna var taggade till tänderna och första matchen var av absolut bästa märke. Motståndarna hette Tollarps IF och gavs absolut ingen chans. Theo och Malte satte igång med en riktigt lustiger dans och både 1-0 (Theo) och 2-0 (Malte) var resultatet av finfina spelkombinationer. Matchen var mer eller mindre redan avgjord men när Theo utökade till 3-0 kunde vi blicka framåt. Innan de 13 minuterna var över hade Tollarp reducerat till 3-1 och Theo gjort sitt tredje mål för matchen till slutgiltliga 4-1. Bra start på dagen!

Uppstarten av andra matchen, Genarps IF stod för motståndet, fortsatte i samma fina flyt. Malte satte snyggt 1-0 bakom målvakten men sedan började problemen som vi skulle bära med oss resten av turneringen. Moståndarna började vinna fler och fler närkamper. Vårt försvar litade inte på sin defensiva förmåga och valde istället att passivt sjunka ner i försvarsställning. Det gjorde att Genarp kunde vända upp med bollen och via fina passningskombinationer såga sig igenom till målchanser. 1-1 och 1-2 såg snart sitt ljus och nu goda råd var dyra. Vi satsade ännu en gång framåt och det gav också resultat. 2-2 krutades in av Theo och pulsen gick ner en aning. Om den klockrena stolpträffen hade resulterat till 3-2, under matchens sista minut, hade det såklart känts än bättre men icke...

Nästa motståndare var BK Höllviken svart. Trots att vi började trevligt med fina attacker var det ett par "skitmål" som skulle sätta standard för resterande matchtid. Om vi ligger under med ett par bollar så får glöden och viljan att kämpa aldrig sina. Vi håller på med en lagsport och då måste alla göra sitt bästa i alla lägen oavsett resultat. Nu slutade matchen med 0-5 vilket inte är ok. Så bra var nämligen inte laget som MFF-profilen Daniel Andersson basade över.

I gruppspelets sista match var ekvationen enkel. Vi skulle se till att vinna matchen mot Eslövs BK för att chansen till andraplatsen skulle finnas kvar. Efter vår match skulle nämligen Höllviken möta Tollarp som kunde och skulle påverka sluttabellen i allra högsta grad. I början av vår match var kvaliteten inget att skriva hem om. Motståndarna sågade sig igenom alltför lätt vilket gjorde att Wahlfrid fick chansen att revanschera sig från förra matchen. Det var inte långt borta att vi fått underläge men lyckan stod oss bi. Istället var det Theo som på en inövad hörnvariant, på assist av Tim, kunde skarva in 1-0. Glädjen blev än större när Viktor placerade in 2-0. Skönt, nu kunde vi väl få njuta av resten av matchen. Icke, sa Nicke. 2-1 såg sitt ljus minuten innan slutet och kalabalik av modell större framför vårt mål i sista sekunderna av matchen var nära att kvittera ställningen. Det blev dock vinst med 2-1 till slut och nu var vi helt i händerna på att Höllviken skulle betvinga Tollarp i sin avslutande match.

Vi hade skrapat ihop 7p med målskillnaden -1. Vid oavgjort skulle Tollarp få 7p med målskillnaden +1. Höllviken gick nog inte riktigt för fullt och våra antagonister Tollarp kunde bärga den pinne via 1-1 som gjorde att vi med sänkta huvuden fick vandra mot duschen istället för en kittlande playoff-match timmen senare. Tollarp, som nu "tog" vår plats slog IFK Hässleholm i playoff-matchen och får nu återkomma på söndag för slutspel. Surt, sa räven...

Nu tar vi nya tag, grabbar! Vi börjar med att ha god uppslutning och bra fart på onsdagens träning i Köpingebro sporthall.

Vi ses då!

/ Calle
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Axel Nilsson 1 0 0 0 0 0
Emil Wejheden 1 0 0 0 0 0
Malte Mattisson 1 0 0 0 0 0
Otto Wängerud 1 0 0 0 0 0
Theo Mårtensson 1 0 0 0 0 0
Tim Nilsson 1 0 0 0 0 0
Viktor Andersson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Wahlfrid Nilsson 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng