Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Öja FF P-03

Följ

P-03

Följ oss för uppdateringar
Följ
Öja FF
Fotboll
P-03
Tabell
Lag M V O F P
1 Kulladals FF Vit 1 1 0 0 3
2 Öja FF 3 0 2 1 2
3 LB 07 Blå 1 0 1 0 1
4 Kristianstad BoIS 1 0 1 0 1

Match

Kristianstad BoIS

1 - 1
Kombihallen, Malmö
7 december 2014
14:30

Öja FF

Referat

Referat: Kristianstad BoIS - Öja FF

Vilken dag vi har haft i dag! Öja FF P03 har varit inne i Malmö och lirat inomhusturnering på konstgräs. Närmare bestämt i den trånga och något slitna Kombihallen utspelades under dagen Tomtecupen 2014 i regi Oxie SK. Våra förutsättningar var sannerligen inte de bästa. Semestrar, förkylningar, skador och andra orsaker gjorde att vi till slut endast var sex(!) st killar som bytte om i Malmö Stadions gamla innandömen för spel mot alla tuffa lag i Malmöregionen kryddat med sju danska. Killarna var medvetna om att matcherna skulle bli tuffa med endast en avbytare att tillgå. Dessutom var båda våra ordinarie keeprar ur spel så idag fick Viktor äran att trä på sig den snygga orangefärgade målvaktströjan.

Första matchen spelades mot LB07 och skulle bli en riktig spännande nagelbitare. Vi började med mycket hög press mot de tekniskt skickliga motståndarna. Det tog inte många minuter innan Axel stänkte in 1-0 till oss. LB07-lirarna fick ändra sin taktik och kom så småningom in i matchen på allvar. 1-1 såg sitt ljus strax därpå men inte långt senare var det Fabians tur att komma i målprotokollet. 2-1 och vi var nära en härlig trepoängare i inledningsmatchen. Men, i sista minuten kvitterade LB07 och 2-2 kunde kritas in som slutresultat.

1h och 45 min senare stod Kulladal på andra sidan. Starten blev sannerligen ingen höjdare. 0-1 och 0-2 efter passivt försvarsspel från våra favoriter. Det är skillnad att möta lagen från västra delen av Skåne. Lagen är lite snabbare, lite starkare och lite mer tekniska. Det är precis därför det är så lärorikt att åka på turneringar likt denna för vårt lag. Killarna gav dock inte tappt. Den höga pressen gjorde att Kulladal gjorde självmål och inte långt senare var Liam mannen bakom ett riktigt fint långskott som svepte in i mål. Men, ännu en gång var vår passivitet orsaken till ett baklängesmål i slutminuten. Synd, en poäng tyckte vi oss vara värda. 2-3 slutresultat således.

Jaja, nu fanns inte chansen till avancemang kvar längre men vi ville avsluta på bästa sätt innan hemfärd. Kristianstad BoIS, nollpoängare så långt, var våra motståndare. Ett mer tillbakadraget lag som istället satsade mer på snabba omställningar än lagen vi tidigare mött. Underläge med 0-1 men killarna klämde fram de sista av krafter och Liams stenhårda frispark fick avsluta målskyttet i denna fight. 1-1 slutresultat och vi hade fått tre riktigt tighta och tuffa matcher mot bra motstånd. Vi hade inte förväntat oss att ställa upp med endast en avbytare men killarna gjorde riktigt bra ifrån sig. Kämpaglöd, energi och en vilja att aldrig ge upp är viktiga egenskaper att ta med sig från Malmö denna gråregniga andra advent. Bra gjort killar!

Länk till Tomtecupens hemsida: http://www.tomtecupen.se

Vi ses i slingan på onsdag kl. 18.00!

/ Calle
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Axel Nilsson 1 0 0 0 0 0
Fabian Löf 1 0 0 0 0 0
Liam Nilsson 1 0 0 0 0 0
Otto Wängerud 1 0 0 0 0 0
Theo Mårtensson 1 0 0 0 0 0
Viktor Andersson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng