Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Öja FF P-03

Följ

P-03

Följ oss för uppdateringar
Följ
Öja FF
Fotboll
P-03
Tabell
Lag M V O F P
1 Öja FF 5 3 0 2 9
2 Staffanstorps GIF Blå 1 1 0 0 3
3 Tomelilla IF 1 1 0 0 3
4 IFK Simrishamn 1 1 0 0 1 0
5 Veberöds AIF Vit 1 0 0 1 0
6 Anderslövs BoIK 1 1 0 0 1 0

Match

Tomelilla IF

1 - 0
Färsingahallen, Sjöbo
2 mars 2014
14:00

Öja FF

Referat

Referat: Tomelilla IF - Öja FF

Semifinal i Färs och Frosta Cup 2014. Öja FF mot överraskningslaget Tomelilla IF. Undertecknad trodde nog att TIF inte skulle rå på Sövestad i sin kvartsfinal men när nu ett blåvittrandigt lag stod på andra sidan planen var vi varnade om att detta skulle bli en tuff uppgift för oss.

Vi behöll vår taktik även i denna match men möttes av en randig taktik genom många långa bollar mot attackerande anfallare. Vi i Öja FF föredrar ju en fotbollsfilosofi av att försöka hålla bollen på marken och med passningsintelligens och fart anfalla mot motståndaren. De många långa utsparkarna från motståndarna gav oss huvudbry och var det inte för Ottos uppoffrande räddning på egen mållinje hade Tomelilla tagit ledningen. Våra chanser var många och farliga. Axel prickade ribbkrysset med en mörsare från bakplan och vi hade ytterigare (minst) två ramträffar som var värda utdelning i form av nätrassel. Det enda nätet som rasslade var dessvärre det bakom Wahlfrid som genom ett lurigt skott gick under vår duktiga målvakt.

Nej, det ville sig inte för oss i denna semifinal. Oturen grinade oss i ansiktet denna gång och det var Tomelilla som med matchens enda mål tog sig vidare till final. Denna final som hade förhandsfavoriten Staffanstorps GIF som andra representant. Finalen? Jo, det blev en enkel match för de röda, 4-0 och pokalen i skyn för Staffanstorps GIF. Grattis!

Summerar man dagen är vi väldigt nöjda med det ni har presterat idag grabbar. Ni vänder ett antal underlägen och motgångar till positiva resultat och euforisk glädje. Detta är en egenskap vi ska försöka bära vidare! Den uppoffring, den gemenskap och viljan att göra en bra insats för varandra är värdefulla inslag för ett lag att ha. Vi kommer att ha mycket roligt tillsammans!

/ Calle
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Axel Nilsson 1 0 0 0 0 0
Malte Mattisson 1 0 0 0 0 0
Otto Wängerud 1 0 0 0 0 0
Theo Mårtensson 1 0 0 0 0 0
Valdemar Nihlén 1 0 0 0 0 0
Viktor Andersson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Wahlfrid Nilsson 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng