18:00

Hossmo BK

Referat: Nybro IF - Hossmo BK

Seriepremiären avklarad, som trots förlust imponerade på många sätt.
Vi inleder första perioden överraskande stabilt med tanke på att det var första gången för säsongen som vi var utomhus och dessutom på 9-manna plan.
Vi tar rättvist ledningen med 1-0 genom mål av Hamada.
Tyvärr reducerar Hossmo i slutet av perioden och vi går till första periodvilan med 1-1 trots spelövertag.
Tyvärr hänger vi lite med huvudet men skaffar snabbt två mycket bra möjligheter att åter ta ledningen. En stenhård frispark i ribban och en offensiv hörna som går rakt igenom straffområdet utan att vi får in den. Trots den positiva inledningen är det Hossmo som tar ledningen i matchen efter en indirekt frispark.
Vi skapar efter det väldigt lite framåt och Hossmo utökar sin ledning till 1-3.
Inför tredje rycker vi upp oss igen och äger det mesta av spelet. Rachdan reducerar till 2-3 och efter det har vi flera bra chanser att kvittera. Tyvärr får vi idag inte in bollen och i slutet gör Hossmo 2-4, när vi lyft upp laget.

Idag var vi det bättre laget i två av tre perioder men förvaltade inte våra lägen och gav Hossmo två enkla mål.
Vi lär av våra misstag och spelar för att utvecklas. Nu har vi fyra träningar innan nästa match, som är den 12 mars borta mot Kalmar FF.

Grönt kort: Vile Håkansson som gjorde det bra i kassen.