15:00

Kristinehamns Hockeyteam

Referat: Nora Hockey - Kristinehamns Hockeyteam

Referat Nora HC-Kristinehamns HT. 5-3 ????

Äntligen, äntligen fick vi spela match efter några inställda och jag vet inte om det visades sig i första perioden där killarna verkligen var på ”hugget” jmf första perioden mot Skärblacka. Vi är väldigt effektiva i första perioden tar ledningen med 1-0 redan efter 3:55 sedan i spel med en man mindre så gör vi hela 3 mål (2-0 tid 14:19, 3-0 tid 14:40, 4-0 tid 15:50) svenskt rekord? KTH gör dock 1-4 innan periodvilan.
En jämn första period där Nora var mycket effektiva.

Andra perioden steppade bägge lagen upp i fart och fysiskt spel, 5 st utvisningar i perioden som slutar 0-0.

Tredje perioden liknar den andra med mycket kamp och en del utvisningar för bägge lagen. KHT får dock kontakt med ett snabbt mål i inledningen av perioden, 4-2 tid 40:37. Fortsatt en hel del utvisningar och till slut kan Nora göra 5-2 i pp, tid 55:09. KHT gör sista målet i matchen, 5-3 tid 59:22.

Sammanfattningsvis ett effektivt Nora i första perioden, mycket bra boxplay under hela matchen, dock för mycket slarv i egen zon och runt bägge blå linjerna.
En bra genomkörare inför seriepremiären.

16 åringa Viggo Fridén gör debut i Nora tröjan och får göra mål samt spelar lugnt och säkert och får därför hjälmen för ikväll! ?
Kevin Kanala var het idag och levererade ett hattrick samt en assist ????????

Skottstatistik 33-32 (15-17, 11-7, 8-8)

Seriepremiär på fredag. Forza Nora! ????