Nora/Hällefors

Referat: Örebro HK Vit - Nora/Hällefors

Till dagens bortamatch mot Örebro vit var 17+2 kallade till match men endast 10+2
dök upp när det väl var dags. Tur för oss att vi fick låna 3 spelare från vårt u-15 lag som spelade match före oss lång ifrån optimalt men vad göra.

Tyvärr blev matchen fördröjd då plexit gått sönder bakom ena målet det ledde till att våra spelare tappade koncentration och började ha banan krig istället för att ladda till match. (tråkigt)

1:perioden

Matchen startar vi är inte på tå Örebro tilläts husera i vår zon lite hur dom vill så 4 min så kommer ettan i baken logiskt. Tyvärr för oss så fortsätter spelet i vår zon vi spelar stressigt o svårt. Trots detta lyckas vi kvittera inte gm bra spel utan gm en enskild bra prestation gm Jonas som på egen hand sysselsätter Örebroförsvaret. Men lyckan skulle visa sig kortvarig då vi gör ett dåligt byte som Örebro utnyttjar 2-1 är ett faktum. Det dåliga spelet fortsätter vi tillåter Örebro slå in en retur efter att Johan räddat, vi är inte där. Vi går till vila med 3-1 siffrorna kunde ha varit större.

Mål 3-1
Skott 15-9
Utv 0-0

Inför andra säger vi några väl vald ord till spelarna. Plus att Calle får göra J-18 debut då han satt första perioden går nu runt på 5 backar.

2:Perioden

Andra perioden startar vi kommer nu ut som ett annat lag tar tag i grejerna pressar nu tillbaka Örebro å det grövsta det resulterar till en reducering gm Johan som fint framspelad av J-18 debutanten Andreas. Vi är nu ordentligt på gång pressen är nu total men skotten vi får i väg hamnar allt som oftast bredvid målet timingen är inte där. Så går det som det ofta gör när ett lag har pressen vi går på en spelvändning som resulterar efter en retur som de ostört få slå in. (Tungt)

Mål 1-1
Skott 11-14
Utv 2-0

Inför 3 peppar vi killarna att vi var det bättre laget men fick dålig utdelning med oss.

3: Perioden

Vi startar perioden som den andra sätter press på Örebro det resulterar direkt gm Jim som hittar en lucka mellan benen på mw 3-4 Örebro är nu i gungning. Vi pressar nu för en kvittering men orken o kylan finn inte riktigt där pucken hamnar allt som oftast över el bredvid mål. Så i den 10min sker det som ej får hända, ett skott från blå går in. Det får inte hända i detta läge men ändock gör det. Vi tar nu time vaskar om lite för att få till ytterliggare reducering. Men vår bensin har tagit slut vi orkar nu inte få till kraften orken som behövs. Örebro tilläts göra 2 mål till då vi helt tappar organisationen börjar ragga puck ,spelare lite löjeväckande men förståligt då det är många trötta kroppar, hjärnor som är frustrerade. Örebro gör ytterliggare 2 mål i slutet av matchen.