Lundbystrand 1
5 januari 2018
21:20

Referat: Tunet IBK - Månsarps IBK

Dagen avslutas med lansdkamp mot Norge, lag Tunet IBK. Förutsättningarna, vinst 4a i gruppen och vid oavgjort eller förlust en 6:e plats. Vi ändrade om lite i formatiorna för att testa inför kommande slutspel lördag. Här börjar matchen i högt tempo, Tunet droppassar till spelare som efter 1-2 minuter gör första målet. Vi får straxt efter PP som inte resulterar i något men ett nytt PP igen kom och vi gör mål via Simon. Tycker därefter matchen väger och vi har nån bra chans men det blir 2-1 efter ca 11 minuter efter att en spelare fick dra ett rejält dragskott i slottet. Vi får ett 3:e PP i slutet av perioden som vi tar med oss in i andra. Andra perioden är bra innebandy, fart och spännade. Tyvärr får Mattias gå av efter en krock i mittzon och det blir lite rörigt men vi reder ut det. På 9:e minuten blir det en intern vendetta som slutar med ett rött kort för en av våra spelare och vi får spela en man kort till sista minuten vilket inte var vad vi behövde. Ett målvaktsbyte och bra försvarspel gjorde att vi hade 2 bra chanser till kvittering trots boxplay. Men matchen slutade 2-1 och ny förlust. Det är nu klart att vi spelar kl 11 mot Värnamo i Heidhallen. Vi hoppas på seger för vidare spel, men det blir som sagt på lördag och nu är det vila.

Resultat: 2-1 (2-1, 0-0)
Skott: 9-11 (5-5, 4-6)