21:20

Referat: Pixbo Wallenstam IBK - Månsarps IBK

Förlust i seriefinalen mot Pixbo.
Men spelmässigt, så bjuder killarna upp till match ordentligt.
Vi får ett mål i första bortdömt för slag, innan vi gör mål. Och det domslutet kan man inte säga någonting om, signalen från domaren, hördes klart innan.
Det är Pixbo som gör periodens enda mål. Marcus räddar snyggt första skottet, men tyvärr så är Pixbo hetare på returen. Perioden är som sagt jämn. De sista 2 minuterna av perioden, så får Pixbo ett bra tryck, träffar ribban bl a, men 1-0 står sig in i paus.

I andra får vi ett jätteläge att kvittera, men vi får inte till det riktigt, utan istället så får Pixbo kontra ( vilket de gjorde väldigt snabbt), och sätta dit 2-0, där hängde vi inte med riktigt.
Vi gör dock 2-1. Men samma visa upprepar sig igen, då de kontrar in 3-1. Både vi och Pixbo har flera lägen att göra mål i andra perioden, de träffar stolpe/ribba 2-3 gånger, och vi har också 2 i målramen, och någon utanför. Pixbo gör 2 till mål, och slutresultatet blir 5-1.
Vill dock ge killarna en eloge att de gör match av detta, ända in på slutsignalen.
Anmärkningsvärt efter gruppspelet, är ju att det inte blev några utvisningar i våra matcher.
Nu är det Stenungsund som gäller imorgon 16:00
2 x 20 minuter i slutspelet