Referat: Modo FF - Sundsvalls DFF 0-5 (0-4)

Mål: -
Varn: -
Publik: 169

Utslagna ur svenska cupen!

Sundsvalls DFF vinner helt rättvist med 5-0, inget snack om saken. Det är ett bra lag som vi möter.
Vi ska där emot inte skämmas över vår insats, vi gör det jättebra.

Första halvlek är de som väntat SDFF som har bollinnehavet , de gör 1-0 efter 14min på en snygg induviduell insats, deras spelare står med ryggen mot vårt mål vid halvcirkeln utanför starffområdet och vänder på en 5öring o trycker in bollen otagbabart i nättaket , 2-0 kommer dryga 5min senare där de får trycka in en retur efter att Clara räddat både en och två gånger. 3-0 i 36e min är ett av de snyggare/hårdare målen i damfotboll som jag sett iaf, hon borrar in den i krysset från 25-30 meter. 4-0 nickar dem snyggt in på hörna strax före paus.

Trots 0-4 i paus så är de inte allt för besvikna tjejer som tar en väl förtjänt vila.

I andra halvlek så står vi upp otroligt bra, vi låter dem rulla boll på egen planhalva och vi gör samtidigt ett försvarjobb över hela plan som vi kommit överens om.

Vi håller nollan i andra halvlek fram till matchens sista minut , då vi olyckligt gör ett självmål.

Sundsvall vinner rättvist som sagt men vi är ändå helnöjda med denna insats, målen de gör är riktigt snygga prestationer, hatten av !

Det vi ville se efter lördagensmatch var ett röd/svart "lag" igen och vi fick se precis de vi önskade, fortsätter alla så här så blir det en trevlig höst.

STORT beröm till alla , från Clara som var tillbaka i målet ända ut till bänken och till de som ej fick hoppa in.

+ + + Vårt försvarsspel (av samtliga spelare)