Referat: Guldhedens IK - Landala IF

9-2 (1-2)
0-1 Rasmus 0'
0-2 Peter 0'

Vi gör det vi ska från straffpunkten och leder med 2-0 när "domaren" blåser igång matchen. Står upp bra i första men släpper in ett billigt mål efter cirka tio på efterspelet av en frispark. Utöver den situationen har Guldheden inte många fler chanser utan det är vi som skapar de hetaste chanserna. Med lite flyt kunde vi gått till paus med både 3-1 och 4-1. I andra skruvar Guldheden upp tempot men detta till trots är vi riktigt nära att göra 3-1 efter ett drömanfall på högerkanten med ett perfekt inspel till Niclas vars skott går decimetern utanför. När Guldheden gör 2-2 går luften ur oss men vi står upp ganska bra, när de i 75:e gör 4-2 ger vi mer eller mindre upp. Sista 6 minutrarna gör Guldheden 4 mål varpå siffrorna skrivs till smått osannolika 9-2.
En bra första halvlek mot ett bra lag. Vi faller inte ner och försvarar utan fortsätter göra det vi gjort bra i år. Lärdomen att ta med sig är väl främst att det krävs betydligt färre chanser för Guldheden att göra mål jämnfört med de övriga lagen vi mött i år.