25 april 2020
17:15

Latorps IF

Referat: Örebro Syrianska IF - Latorps IF

Match nummer två på lika många dagar. Örebro Syrianska sätter redan från början av matchen hög press som vi spelar oss ur, tyvärr spelar vi in bollen gång efter annan tillbaka i Syrianska pressen som vi redan spelat oss ur...
Den intensiva pressen gör att vi stundtals får det svårt med vår speluppbyggnad. Generellt matchen överlag får vi nog säga att Syrianska hade mest boll, men vi var inte långt efter och det positiva med matchen var att vi som igår, fortsatte skapa riktigt farliga målchanser. Hade vi gjort mål på hälften av våra frilägen hade vi sannolikt vunnit dagens match. Det står 2-2 när det är 9 minuter kvar av matchen och domaren blåser straff, inte helt tydlig men straff blev det och Syrianska tar ledningen med 3-2. Sen släpper vi in ytterligare två mål dom sista minuterna.
Matchen som helhet gör vi en riktigt bra insats och den ska vi vara nöjda med.