KIK

Referat: Diseröd SK - KIK

Vinst i Ösregn!

Vi gör det tillsammans!
Underbar seger på bortaplan mot Diseröd i ösregn. Vi väljer denna afton ett lite lägre utgångsläge i vår 4-3-3 fomation och håller laget kompakt och sparar på antal löpmeter. Vi vinner kampen på mitten och vår backlinje känns hur stabil som helst.
I slutet på första halvlek levererar Oskar Johannesson en hörna mot första stolpen som Mahdi dyker fram på och trycker upp bollen i nättaket. Ett klassmål! Skönt att ha 1-0 i paus.
I andra halvlek flyttar Diseröd upp mer och pressar för kvittering. Dock har vi sylvassa kontringsspelare och när Rasmus levererar en underbar djupledsboll till en vindsnabb Mohamed på vänsterkanten då får vi även 2-0.
Sista 20 min blir en kamp och mycket slå ifrån oss då Diseröd självklart lyfter upp. Joel får sträcka ut och göra några riktigt fina räddningar i slutet.
Vi är bättre är Diseröd denna kväll så det känns ändå som ett rättvist resultat.
Stundtals börjar vi rulla boll och får till riktigt fina kombinationer, det finns i oss och när vi får ut vår fulla kapacitet då kommer vi bli riktigt svårstoppade oavsett motstånd.
Det som glädjer ett tränarhjärta lite extra är att se hur killarnas självförtroende växer och hur den individuella utvecklingen hjälper laget!
Nu väntar topplaget Vardar/Makedonija hemma på onsdag. Kom gärna och stötta oss!