Backar: Elin A, Elin O, Stina D, Märta och ibland Linette
Centrar: Emma, Frida, Petronella
Anfallare: Elina, Malva, Elin D, Junis, Alma, Maja och ibland Linette

Period 1
Åskådarna hann knappt komma tillrätta innan Kinna hade tagit ledningen med 2-0!
Första målet kom till genom att Stina vann boll och samspelade bra med Alma. Anfallet fortsatte och till slut kunde Frida skjuta in 1-0. Kinna fortsatte ånga på och andra målet var snarlikt det första på så sätt att en back, i detta fallet Elin O, hittade ett bra uppspel till en anfallare (Elin D) som hittade en tredje lagkamrat - denna gång Maja. 2-0 till Kinna var ett faktum redan efter lite mer än 2 minuter!

Kinna hade nu en period där det blev målfarligt i stort sett varje anfall. Sandared stack emellan ibland men Ella hade bra koll på deras lägen och fick inte Ella tag på bollen så hade hon hjälp av sina stolpar. Sandared hade ett frislag som klockrent tog i stolpen. Så blocket är fullskrivet med anfall och skyttar - det blev dock inga fler mål under den här perioden. Vi fick se flera olika slags anfall där Kinna höll i boll, spelade runt och avlossade skott. Kinnasupportrarna njör för fullt.

Period 2
Sandared fick en tjej utvisad i slutsekunden av första perioden så de fick börja andra perioden med 4 spelare på plan. Skotten haglade på Sandaredsmålvakten i powerplay där bla Emma hade 2 skott i ansiktsgallret på Sandareds duktiga målvakt. Med en mindre duktig målvakt hade Kinna vunnit ännu större idag.

Maja kunde i sjunde minuten göra sitt andra mål. Frida, Malva och Maja etablerade spel i Sandareds zon och avlossade det ena skottet efter det andra. Till slut kunde Maja peta in returen på Malvas skott.

Kinna fortsatte att ha mycket boll och anfallen var stundtals långa och sevärda. I tionde minuten gjorde Alma 4-0. Hon placerade sig bra vid andra stolpen där Petro hittade henne med bollen. Elina hade jobbat bra sekunderna innan för att få fast bollen i anfallszon.

I fjortonde minuten kan Sandared reducera till 1-4 efter en omställning och snabbt skott. I sjuttonde minuten utökade Stina Kinnas ledning till 5-1. Junis hittade Stina med en snygg lång diagonalpass. Alma avslutade perioden med att pricka stolpen.

Period 3
Elin A hade bra fart under fötterna i tredje perioden och både avancerade själv med boll och kunde hitta medspelare med bra passningar. Emmas och Elin D´s skott gick dock utanför, så Elin A beslöt att skjuta själv istället och kunde göra 6-1 via stolpen.

Sandareds andra reducering var liknande den första där de kunde bryta boll, sätta fart och avlossa ett snyggt skott. Elsinore tog många bollar i tredje perioden, men det snygga skottet fick hon släppa förbi sig.

Elin D var oerhört sugen på att göra mål idag och till slut i matchens sista minut fick hon in bollen!

Det var en härlig match tjejerna bjöd på och supportrarna på läktaren var lyriska. Tjejerna höll i boll, passade runt, sprang, hjälpte varandra och till med showade ibland med passningar mellan benen och dylikt. Underbart att se!