26 februari 2012
12:45

Kinna IBK

Referat: Westbo IBK - Kinna IBK

Dags för sista matchen den här säsongen. Elin L tar åter plats mellan stolparna och Frida tar på sig lagkaptensbindeln.

Elin får fullt upp från början. Westbo tar tag i spelet på en gång anförda av sina stora, äldre tjejer. Kinna får slita hårt i försvaret.

Kinna överraskar genom att Maya får tag i bollen, driver upp, serverar Stina en delikat passning som Stina förvaltar väl. 1-0 till Kinna!

Westbo svarar på en gång med en soloprestation 1-1.

Kinna får det återigen svettigt. Jasmine och Frida kämpar och sliter hårt i försvaret, men kan inte hindra 3 bollar till att hamna i mål. Westbo leder i paus med 4-1. Kinna har fått koncentrera sig på försvarspel och emellanåt fått till bra anfall.

I andra perioden fortsätter det i samma stil Westbo trycker på och Kinna får kontra. Maya får en chans i femte minuten vilket resulterar i mål för Kinna 2-4.

Baklängesmålen trillar in ett efter ett och matchen slutar så småningom 13-2 till Westbo. De var helt enkelt större, äldre och starkare den här matchen.

Målvakt: Elin L
Backar: Frida, Elin O, Emma Av, Jasmine
Anfallare: Elin D, Stina, Maya, Emma Ar, Martyna, Elsa, Petronella, Ella