Referat: Kalmar City BK - Timmernabbens IF

Kalmar City BK - Timmernabbens IF 2-1 (1-1)

Armend Mahmutaj & Ciwan Abdo

Matchens lirare:
Kevin Makin

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - Yunus öppnar målskyttet för oss genom att tokpressa Timmernabbens målvakt till ett misstag, han vinner bollen och kan enkelt sätta bollen i ett öppet mål, 1-0! Det slarvas åt andra hållet ett par minuter senare, det tappas boll på mitten och Timmernabben kan lite för enkelt kvittera, 1-1! En spelmässigt ganska jämn halvlek slutar också 1-1, även om halvchanser fanns åt bägge håll för flera mål! I den andra halvleken spelar vi betydligt bättre och äger mer boll! Vi skapar mer och får tillslut utdelning! Fint förarbete av Samer, som spelar snett inåt bakåt till Azad, som mycket behärskat med högerfoten trycker dit bollen, 2-1! Vi har sedan kontroll på matchen och vi borde gjort fler mål, men missar och det kunde ha kostat oss här, för Timmernabben skapar ett par chanser dom också! Rättvis seger tillslut, speciellt med tanke på hur andra halvlek såg ut! "