1-2, (66) - Ali Sultan (Idris Eliassi Sarzali)
2-2, (70) - Idris Eliassi Sarzali (Kevin Makin)
3-2, (72) - Nikita Chistyakov (Idris Eliassi Sarzali)

Matchens lirare:
Idris Eliassi Sarzali

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - Efter en spelmässigt svag och mållös första havlek, där vi ligger långt under våran nivå i prestation, så hände allt i den andra halvleken! Nybro nickar in 0-1 på en hörna och uttökar ledningen till 0-2, efter ett misstag ifrån vår sida! Då hade det gått 57 minuter av matchen, vi var väldigt besvikna på vår prestation och vi blev förbannade - det vände matchen för oss! På ren jävla ilska och med en inställning vi inte visat under de första 57 minuterna, gör vi sedan 3 snabba mål på 6 minuter! Idris var den som främst personifierade den inställningen och den ilskan! Idris nickar efter en hörna, målvakten räddar, returen slås in i mål, 1-2! Idris kvitterar till 2-2 efter fint inspel ifrån Kevin! Och Idris tokpressar en Nybro-back så han tappar bollen och Idris kan assistera Nikita till 3-2-målet! Spelmässigt är vi stundtals inte alls bra idag, men det är ändå starkt, när det ser ut som det gör i typ 60 minuter, att ändå lyckas vända och vinna matchen! Sen hur många felpass eller totala felbeslut i fel lägen vi bjuder på, det hör inte hit, det inblandade spelarna vet garanterat om det! Vi visar styka när vi trots att vi är väldigt missnöjda efter matchen, ändå lyckas vinna den efter att han satt oss i ett 0-2-underläge! Vi kan mycket bättre! "