1-2, (43) - Nikita Chistyakov (Armend Mahmutaj)
2-2, (51) - Armend Mahmutaj (Nikita Chistyakov)

Azad Eliassi & Kevin Makin.

Matchens lirare:
Armend Mahmutaj

Kommentar ifrån assisterande tränaren Peter Engman:
" - En inledningsvis helt jämn match spelmässigt, med få riktigt heta målchanser! Något skott utanför och något skott över fördelat på bägge lagen, men inget man riktigt hetsade upp sig över..Det kändes som om lagen kände på varandra lite.. Då, ifrån ingenstans egentligen tar sedan Pukeberg ledningen, när en längre boll, i yttre korridoren, missbedöms av målvakt och en av mittbackarna, bägge kommer på mellanhand och bollen kan retfullt lobbas in i ett tomt mål, 0-1.. Bara 2 minuter senare var det dags igen när ännu en längre boll, i ytter korridoren, skapar farlighet.. Bollen spelas in framför straffområdet och placeras sedan in och vi har helt plötsligt 0-2.. Kalmar City skulle få in en reducering med ett par minuter kvar av första halvlek när Armend vänder och vrider på en försvarare, kommer till skott och målvaktsreturen hamnar hos Nikita som trycker dit 1-2, vilket också blev halvtidsresultat! Kalmar City börjar andra halvleken bäst och kvitterar efter ett par minuter, omvänt när Nikita hittar snett inåt bakåt till Armend som enkelt sätter dit bollen, 2-2! Efter dryga timmen spelad är Kalmar City nära att ta ledningen, ett avslut ifrån Samer räddas på mållinjen.. Strax efter det får Pukeberg frispark.. Frisparken slås över muren och Omar, mellan stolparna, hinner inte dit på skottet som går rakt upp i nättaket, 2-3.. Matchen står sedan och väger, Kalmar City ändrar formation och trycker på med mer folk framåt.. I den 86:e minuten får man frispark, Azad slår in bollen i straffområdet och den slås direkt ut ur straffområdet, men där dyker Armend upp i ytan utanför straffområdet och trycker in en ny kvittering, 3-3! När man trodde att matchen skulle sluta oavgjort så får inte Kalmar City ordning på bollen på egen planhalva och Pukeberg skapar lite tryck.. En Pukeberg-spelare får ett skottläge ifrån distans och skottet går i mål, 3-4.. Snöpligt och tungt efter att ha kämpat oss tillbaka både från 0-2 till 2-2 och ifrån 2-3 till 3-3.. Vi släpper in för enkla mål och vi gör verkligen ingen max-prestation här, vi kan väldigt mycket bättre! Ett par sena återbud gjorde också matchtruppen lite tunn och det var svårt att förändra så mycket pga för få tillgängliga spelare! Ett litet plus till att vi inte ger upp, utan att vi hela tiden tror på det och krigar för det.. Men på det hela taget, kort summerat, en ganska blek prestation! "