Matchfakta:
0-1 (66) ÖIK
0-2 (78) ÖIK
1-2 (88) Robin Eriksson (straff)

Önnered, ett lag som alltid känns svårlästamen det skulle inte spela någon större roll den här matchen.

Planen var ganska ojämn och det hade regnat tidigare under dagen.
Vi va beredda på en match med mycket kamp och mindre skönspel.

Önnered började piggast med deras längre bollar som hittade fram till deras anfallare flera gånger. Vårt försvar va gång på gång samlat och lyckades reda ut situationerna ihop med Joel som gör en riktigt bra match.
Vi skapar inte mycket under 1a och det Önnered skapat sätter ingen större press på Joel.

I 2a så trycks vi ner ganska ordentligt när vi bara slår långt på vårt anfall som sliter hårt men lyckas inte suga in bollen då vi blir långa mellan våra lagdelar.
0-1 kommer i minut 66 då Önnered tilldelats en hörna i en sekvens där vi solklart skulle haft en frispark.
Vi vill ge det ett försök till att kvittera och går ner på tre backar men Önnered utökar till 0-2 i en kontring i den 78e minuten.
Vårt spel blir lite bättre den sista biten i matchen och vi reducerar genom Robin som lägger in en straff.

Väldigt tråkigt med förlust i den här matchen men jag tycker inte att vi ska lägga ner allt för mycket tid på att analysera eller deppa över förlusten.
Vi gjorde det vi kunde och slet genom hela matchen.