Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Kinna IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej

Inför: Kronäng-Kinna

8 sep 624 visningar 7 kommentarer
8 sep 624 visningar 7 kommentarer
 • 9 sep Åke Fäldt

  Egentligen ska man kanske kommentera när referatet har kommit, men jag kan inte hålla mig. Det vi såg i Borås genom ösregnet var inget mindre än en BRAGD. Trots alla skador och sjukdomar som gör att 5-6 givna startspelare saknades lyckades ett ungt Kinnalag besegra ett av konkurrenterna om en tätplacering i serien. Av fem "Boråsare" var det bara en enda, klippan Arjan som spelade. Vi var nog inte många som trodde på detta före matchen och inte efter första halvlek heller. Kronäng verkade ett nummer större både kroppsligt och när det gäller inställning. Men i andra halvlek tog Kinna över och tröttade antagligen ut Kronäng. Jättefint mål av Alex och två klassmål av Fehim. Kronäng pressade under sista 20 minuterna, men bra försvar och kämpande av Kinnakillarna gjorde att det blev en seger. Alla vi som var där lyfter på regnhattar och paraplyer för en kanoninsats.

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 sep Thomas Neumann

  Håller med dig. Arjan är ett fördöme för alla med sin insats. En eloge till backlinjen, såg bra ut igår!

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep Tomas Gladh

  Grattis! Är väl om något ytterligare ett bevis för att det hemvävda duger väl så gott som diverse "importer". Motivation slår klass och det är säkert många av killarna som nött bänk tidigare som mer än gärna vill in på plan och visa upp sig. Nyttja den hungern nu när skadeläget är som det är och våga ge ansvar åt de yngre som garanterat löper o kämpar lite extra när tillfället äntligen kommer. Med Arjan och Mattin som mentorer så går det att få ut massor av den ungdomliga entusiasmen. Det finns flera duktiga spelare med äkta Kinnahjärtan att hämta upp underifrån som publiken på Viskavallen ännu inte fått se. Våga ge dem chansen!

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep regorsson46

  Bra sagt Tomas

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep Lars Flack

  Tomas menar du att vissa spelare inte är motiverade när dom spelar för kinna? Är det verkligen så så är det fel på ledarstaben vilket jag inte tror, men om så är fallet så se över det fort.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep Tomas Gladh

  Det tror jag inte men om du är egen Kinna-produkt och inte fått chansen än så ger du allt du har o lite till. Menar bara att det i ett utsatt skadeläge ofta finns yngre oprövade spelare som kliver fram trots att de inte testats i hetluften tidigare. När man inte har så mycket att välja på så låt de yngre ta ansvaret.

  Rapportera

  Rapportera

 • 11 sep regorsson46

  Jag förstår att Lars är orolig, det skulle jag med vara om det vore så!?
  ,

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in