Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Blackeberg Basket F13 Södra Ängby

Följ

F13 Södra Ängby

Följ oss för uppdateringar
Följ
Blackeberg Basket
Basket
F13 Södra Ängby
Tabell
Lag M V F P
1 Blacke Södra Ängby 2 0 0 2
2 Saltsjöbadens Idrottsförening 1 0 0 1
3 Tyresö Basket Vets 1 0 0 1
4 Älta IF svart 0 0 0 0
5 Hammarby Gubbängen grön 0 0 0 0

Match

Blacke Södra Ängby

0 - 0
Kämpetorpshallarna 2 Plan A
21 april 2024
11:50

Tyresö Basket Vets

Referat

Referat: Blacke Södra Ängby - Tyresö Basket Vets

Idag var vi för första gången 8 spelare, fullt lag! Jag var såå taggad och så glad för detta! Det gjorde att vi kunde spela 2 fyror båda matcherna och det tror jag är bra och jag hoppas tjejerna tyckte att det var värdefullt.

Johan var tvungen att stanna hemma med sin son idag så han kunde dessvärre inte vara med.

Dagens första match var mot Alvik och blev riktigt bra! Så roligt att se att det vi har tränat på faktiskt visar sig på match! Många fina snabba passningar, många mål och mycket bra försvar.

Andra matchen mot Tyresö, som är ett bättre lag, spelar lite likt oss och det blev tuffare. De skickade, som vi, upp spelare mot korgen där de blev fria och vi tappade i försvaret. Men tjejerna kämpade på bra och och gjorde många fina passningar och en hel del mål även denna match.

Summa summarum är att vi inte riktigt orkar hela andra matchen. Jag hade önskat ett mer aktivt försvar, lite med kämpande om returerna och såklart att sätta bollen i korgen ;) Men tjejerna är på så god väg och kämpar så bra trots att de är trötta. Jag är jättenöjd!!

Jag skulle nu vilja jobba lite mer på konditionen framöver genom att springa uppvärmningen utomhus (typ 10 min i lugnt tempo), innan vår tid på planen börjar, i alla fall en gång i veckan till att börja med.

Tack för att det var så många föräldrar med idag också! Ledsen att jag inte hinner med att socialisera så mycket som jag skulle vilja! Men jag väljer att fokusera på tjejerna innan och under match men jag stannar gärna en stund efter matchen om det är nån som vill chitchatta ;)

Vi ses!
Jenni
Spelarstatistik
Utespelare

Andra möten i serien