10:00

Dösjöbro IF gul

Referat: IK Wormo Vit - Dösjöbro IF gul

Som så många gånger förr så blev det en jämn match mot Dösjöbro idag. Men våra ”blå hjältar” drog det längsta strået!
Först fick vi tränare lite panik när vi ansåg att man hade missat och fixa en domare till oss. Men som tur var kunde Edvins pappa Ismet ställa upp och döma. Tusen tack för det Ismet. Första halvek(perioden) böljade fram och tillbaka och bägge lagen hade lägen men 2 bra målvakter satte stopp! I pausen tragglade vi tränare på att vi måste markera närmre och vara lite mer rädd om bollen när vi fick tag i den. I andra halvlek tar Wormo lite mer kommando och får mer övertag. Otto får till en riktigt konstspark som går i mål. Undertecknad höll just på och planera byten så tyvärr missade jag målet. Våra grabbar slappnar tyvärr av lite och missar några markeringar och Dösjebro kvitterar och går även förbi till 1-2. Inför sista perioden så manar vi på igen om att gå närmre i markeringarna och var rädd om bollen. Grabbarna lyssnar och gör precis det som behövs för att vända matchen och vinna! Erdi gör en superprestation där han går förbi 2-3 motsåndare, passar till Fabbe som med en perfekt avvägd boll passar tillbaks till Erdi och Erdi kan i stort sett rulla in den i målet. Just vis sådana mål överväger jag att bli religiös! Så vackert! Dösjöbro ligger på men vi lyckas hålla undan. Julle får till en perfekt hörna som studsar lite hit och dit innan den dimper ner hos Albion som kan fastställa slutresultatet!

Tusen tack för en mycket bra match killar och det har varit en fröjd att se er utveckling i C-serien under hösten! Så många som har tagit både 2 och 3 steg framåt!