Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Insjöns IF A-lag Herrar Fotboll

Slätta SK U

Referat: Insjöns IF - Slätta SK U

Slätta SK U stod som motstånd på ett något blött och kylslaget Siljansvallen denna söndag.
Ett motstånd som alltid bjudit på täta och härliga matcher, så även idag.

Vi fortsätter jobba med vår spelidé och första kvarten ser det riktigt fint ut, motståndet kommer mer och mer in i matchen och tar ledningen med 1–0 i 1: a halvleken. Kändes lite si sådär med underläge då bägge lagen skapade likvärdigt med chanser i en tät och jämn första halvlek.

I halvtid lades fokus på att justera två defensiva punkter och i offensiven våga fortsätta spela så som vi vill.

Sista 45 min skapar vi flera klara målchanser och vänder på matchen till en 2–1 ledning efter mål av Markus & Daniel. Bägge målen görs efter fina framspelningar. Slätta kvitterar sedan och matchen slutar oavgjort. Bägge lagen skapade flera chanser för att avgöra, men orken gjorde att situationerna inte utnyttjades och rann ut i sanden. 2–2 får väl ses som ett rättvist resultat trots allt.

Nu ser vi fram emot seriepremiären den 1maj.