27 augusti 2017
13:00

IF Viken P-03

Referat: Norrstrands IF - IF Viken P-03

En mycket väl genomförd match mot serieledande Norrstrand och första halvlek var mycket bra från vår sida. Det var helt rättvist med ledning efter 11:30 efter en mycket fin framspelning av Emil till starke Marcus som satte bollen snyggt via ribban. Det var ett väldigt bra spel hela vägen som föregick målet, och Norrstrand klurade nog på vad som hände. I andra halvlek jobbade vi på bra och efter lite knixande av Alfred så ökade August på till 2-0 och vi hade även bud på 3-0 med bara centimetrar som saknades. Pga skada på uppvärmningen så spelade vi hela matchen utan avbytare. Det får coachen ta på sig då vi chansade med bara en avbytare, men de som var på planen kämpade otroligt bra, motståndarcoacherna, publiken och såklart IFV-coachen var imponerad. Hela laget var bra idag men dagens strumpa delades av hypersnabbe Kevin och starke Marcus som hade bra tajmning i både tacklignar, passningar och skott.
En bra match som dessutom hade en mycket bra domare!