26 maj 2024
13:00

IFK Västerås FK

Referat: Syrianska FC U19 - IFK Västerås FK

Tredje gången på Södertälje fotbollsarenas konstgräs hade vi ganska lågt ställda förväntningar efter två tidigare klara förluster mot Syrianska. Det började också tungt med 0-1 efter bara några minuter men idag ville killarna mer. Vi skapade en del i första halvlek med många fina omställningar men ingen utdelning. Mycket disciplinerat försvarsspel och även tid för återhämtning genom att vi vågade hålla och rulla boll bakåt. Andra halvlek går vi ut rejält taggade och med inställningen att det här kan vi faktiskt vända till tre poäng. Tills slut kommer utdelningen efter ett riktigt fint anfall som avslutas i nät av Darin till 1-1. Vi fortsätter trycka på och det är närmare vinstmål för oss än tvärtom även om Syrianska också kommer till en hel del farligheter. Man of the match idag är Eddie som gör ett fantastiskt defensivt arbete som lägger grunden till poäng idag. Mycket bra spelat och framförallt mycket hjärta från hela laget idag!! Välförtjänt killar!