18:00

Örebro SK FK 2

Referat: IFK Örebro - Örebro SK FK 2

Stenhård match mot ÖSK!
Det var en riktigt jämn match mellan två bra lag när vi tyvärr förlorade med 1-2 efter 1-1 i halvtid. Det var en match som hade kunnat sluta precis hur som helst och det var få målchanser åt båda håll Vi gjorde en riktig kämpamatch och de nya killarna gjorde riktigt bra ifrån sig. Tyvärr kom vi inte tillräckligt nära mål för att skapa ännu farligare måchanser. Vi hade några skott över och en nick på hörna precis över, men å andra sidan hade ÖSK en missad straff och Ahmed gjorde några fina räddningar. När det var ett par minuter kvar avgjorde ÖSK på sitt enda farliga anfall i andra halvlek. Vi bet ihop och forcerade men lyckades inte kvittera. Men vi kan ändå gratulera varandra till en bra match. Vi var dessutom 17 spelare. Bravo!