25 februari 2017
13:00

IFK Örebro

Referat: KB Karlskoga FF - IFK Örebro

2-2 borta mot division 3 laget KB Karlskoga på lördagen. En stabil och bra insats mot ett bra motstånd.

0-0 i halvtid borta i Karlskoga. I andra lossnade dock målskyttet. Olof slog till efter några minuter då han drog sig in från kanten och snyggt sköt ettan. Bekim sätter sedan tvåan på straff. Riktigt bra offensivt spel i denna period. Kvarten kvar och vi släpper in 2-1 på ett överlångt inlägg som seglar i mål. 2-2 kommer också i slutet och står sig matchen ut.

Stark laginsats där vi står upp bra matchen igenom. Bättre offensivt spel än förra veckan och stabilt bakåt då vi inte släpper till så mycket chanser. Lite tungt mot slutet då många i elvan gjorde sin första match för säsongen. Vi hade t.ex en helt nytt mittfält och forwards jämfört med senast. En debut i IFK -tröjan när Andreas spelade 90 på mittfältet och gjorde det bra.

Närmast ytterligare division 3-motstånd då Nora väntar nästa helg.