1 oktober 2016
15:00

IFK Örebro

Referat: Öfvre Adolfsberg FC - IFK Örebro

Vinst i fyrans sista match för året. Hela 6-1 borta mot Öfvre Adolfsberg och nästa vecka inleds kvalspelet mot divison 3.

Vi fick en bra start borta på svårspelade Öfvre IP. Redan efter 5 minuter kunde David trycka in en boll efter en hörna som Hampus först nickat. Efter 10 minuter hade vi tvåan genom Mikki som slog till o bortre gaveln. Total kontroll och bud på fler men efter cirka 20 gick vi ner oss lite och Öfvre hade en bra period. Skönt då att Olof fick fart på benen till vänster och blev kapad med straff som följd. Hampus stensäker som vanligt och 3-0. Öfvre får in en reducering 3-1 innan paus när vi inte får bort bollen i försvaret.

Andra och Öfvre inleder bra men sedan är det bara ett lag på plan. Pontus får sätta två mål. Och inbytte Dennis får sätta sexan i slutet. Med lite mer skärpa kunde det blivit tvåsiffrigt i matchen. Men 6-1 gott nog och vi kan summera en grymt bra höst med bara en förlust, en oavgjord och resten vinster. Riktigt bra och stabilt rakt igenom.

Kvalet inleds i helgen med match mot Sifhälla hemma. Tid återkommer vi med!