11 februari 2022
21:00

IF Brommapojkarna-3

Referat: Norrtulls SK - IF Brommapojkarna-3

Ännu en sen fredagskvällsmatch på bortaplan. Denna gång i Älvsjö. Viss osäkerhet innan matchen då vi saknade Sofie i målet men Oliva och Ella klev fram och anmälde sig till varsinn halvlek i mål. Snyggt!
Vi börjar matchen starkt och 1-0 kommer efter en hörna där Linnea håller sig framme 2-3 ggr och till slut får bollen i mål på kännt manér. Vi fortsätter ha det bästa och mesta av spelet i andra perioden då Ella även bjuder på matchens prestation då hon fintar av sin back nere i hörnet och sedan placerar in bollen säkert. 2-0 i halvtid.
De två sista perioderna blir inte så organiserade men vi fortsätter ha bra koll på det mesta och får även ihop några bra offensiva kombinationer. Men det blir även mycket bollhämtning för Ella bakom eget mål.
Säker och stabil lagseger med glimtar av riktigt fint spel!