13 april 2020
10:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: AIK FF - IF Brommapojkarna 3

Kvartsfinal i Ersans mot tuffast tänkbara motstånd. Vi börjar lite trevande och får tyvärr en (något hårt dömd) straff emot tidigt i matchen. Men efter det tidiga underläget så jobbar sig tjejerna in i matchen väldigt bra, hittar sina positioner på plan och vi kvitterar påpassligt mot slutet av halvleken. 1-1 i halvtid och även om vi fått en skada och inte har så mycket bollinnehav så känns det ändå som en öppen match. Tyvärr släpper vi in ett lite för billigt mål i början av andra halvlek och halvvägs in i andra halvlek märks det återigen att vi har för få avbytare och när orken försvinner lite så minskar snacket och rörelsen och vi släpper ytterligare några för enkla mål bakåt. Men däremellan lyckas vi även med en del fint offensivt spel och även om förlusten är klar så tar vi med oss ett till stora delar lyckat defensivt positionsspel och några vassa anfall.