14 oktober 2018
11:00

IF Brommapojkarna 3

Referat: Enebybergs IF 2 - IF Brommapojkarna 3

Sista matchen i serien och bra läge för serieseger vid vinst. Lite speciella förutsättningar således.
När matchen väl börjar tar tjejerna tag i taktpinnen med sedvanligt fint och effektivt passningsspel och stabil defensiv. De riktigt heta chanserna uteblir dock till mångt och mycket på en väldigt bred plan där avståndet in till mål blir långt då vi anfaller på kanterna. Vi skapar dock en del lägen vid hörna, frispark och ett tungt distansskott.
I halvlek pratar vi om att kommunicera mer i backlinjen för att direkt komma till nya anfall när motståndarna slår ifrån sig. Det blir också bättre i andra halvlek och anfallen kommer allt tätare och blir allt farligare då vi hittar rätt i positionerna samt även fyller på från backplats. Till slut blir det ett skott utanför straffområdet som resulterar i 1-0 efter en mängd chanser och kort därefter gör vi 2-0 med bara minuter kvar vilket också blir slutresultatet. En riktigt bra avslutning av serien!