11 mars 2018
10:00

IFK Stocksund

Referat: IF Brommapojkarna 3 - IFK Stocksund

Sista gruppspelsmatch i Ersans Pokal blev en jämn kämpainsats med stundtals fint spel från båda lag. Återigen en något hal plan även om mycket av snön var borta, framförallt mot slutet av matchen men också mycket tack vare Denni och Jennys fina ploginsats - tack! Bollen studsade således ofta ifrån oss i mottagningarna och passningarna satt inte riktigt som vanligt. Trots det får vi till en handfull riktigt fina anfall där vi kommer runt på kanterna med inspel varav ett resulterar i mål precis i slutet av första halvlek fram till 1-1.

Fortsatt ställningskrig i andra halvlek där båda lag får till några chanser och i slutändan kändes det oavgjorda resultatet rättvist.

Vi är därmed obesegrade i gruppspelet med ett insläppt mål och får avvakta gruppens sista match för att se vilken placering vi får i gruppen och vilka vi därmed får möta i åttondelsfinal.