13:30

IBK Osby

Referat: IBK Landskrona H3 - IBK Osby

Första perioden
Vi började med ett bra tempo och det kändes riktigt bra i laget. Vårt försvar står upp kanonbra.
Landskrona får inte många skott på mål. Vårt höga tempo och forechecking resulterar 0–1 för oss också.
Målskytt: Robin Carlsson (07.40).

(14.23) Utvisning för Landskrona. Powerplay för IBK Osby och chans till 0–2 för oss.
Mycket riktigt kommer det också. Målskytt Michael Carlsson, assist Robin Carlsson (15.37).
Innan perioden är till ända har vi utökat till 0–3. Målskytt: Robin Carlsson håller sig framme och gör mål, assist Niklas Nordkvist. (17.00)
(0–3)

Andra perioden
Vi började lika bra. Chanser finns men målen uteblir. I mitten av perioden börjar det hetta till rejält. Det smäller i sargen och spelet hårdnar till sig. Domarna har en hel del att göra i andra perioden och gör det bra. Spelarna accepterar att besöka botbänken och hämta andan.
Trots powerplay för båda lagen så slutar andra perioden mållös.
(0–0)

Tredje perioden
Det börja som i andra och inget av lagen viker ner sig. Smäller på bra. IBK Osby tar tag i taktpinnen och börjar hitta varandra riktigt bra. Laget håller bollen, långa anfall, bra rörelse och härligt tempo/forechecking.
Något som också generar även 0–4. (4.29). Målskytt: Filip Darlin, assist Gustav Bertilsson.
Vi äger spelat i tredje perioden och 0–5 kommer också.
Målskytt: Niklas Nordkvist, assist Simon Zerai. (6.24)

Landskrona reducerar till 1–5 i mitten av tredje men kommer inte närmre.