17 mars 2018
18:00

Hjorted/Totebo

Referat: SK Lojal - Hjorted/Totebo

Lojal vinner med 3-1 efter 2-0 i halvtid. Robin Nilsson reducerar till 2-1 på hörna i slutet men längre än så kommer man inte .

Det var ett bollskickligt lag som H/T mötte ikväll i kylan. Man hade svårt att komma åt Lojalspelarna och de spelade sig lätt igenom mittfältet otaliga gånger. Lojal tog ledningen med 1-0 tidigt på straff , följde upp med 2-0 på en riktig lyckoträff. 2-0 stod sig halvleken ut trots stort bollinnehav för Lojal. I andra försöker man tajta till på mitten och komma närmare Lojalspelarna, man lyckas väl lite bättre men fortsatt stort bollinnehav för motståndarna från Vena. Med fem minuter kvar nickar Robin "Kötta" Nilsson in 2-1 på hörna slagen av Hukke och det blir lite spännande på slutet. I matchens absoluta slutskede kontrar Lojal in 3-1målet. Inte mycket att säga om förlusten , man möter helt enkelt ett bättre lag idag, bara ta nya tag nästa helg när cupgruppspelet avslutas mot Fårbo FF. + idag till Martin Degerman och målvakt Andreas Sandskog.