Gunnebo IF

Referat: Hjorted/Totebo - Gunnebo IF

Hjorted/Totebo- Gunnebo 4-1 ( 0-0)
H/T spelade idag sin första match för året , faktiskt första gången man överhuvudtaget var på "gräs" , man har ju tränat inne hela vintern.
Efter en chansfattig och jämn första halvlek, Gunnebo ägde mer boll, lossnade proppen fullständigt i andra halvlek . H/T gick upp till en 3-0 ledning efter mål av Jacke, Awder ( ett riktigt drömmål )och Hukke. Gunnebo tog över matchen sista 20-25 och fick också in en reducering. I matchens slutskede gör Martin D 4-1. Nya målvakten Andreas Sandskog hade som sagt inte mycket att göra i första halvlek men i andra fick han visa vilken fin ersättare han kommer bli till flyktade Hagelin. Hela laget ska ha ett stort + för dagens match men 15-åriga Linus Åsberg ( bilden) ska ha en extra ros för en felfri insats på högerbacken. I femtonmannatruppen idag fanns fem spelare som är femton år eller yngre, framtiden ser sannerligen ljus ut. Nu njuter vi av detta ikväll sen börjar vi se fram emot nästa helgs cupmatch mot SK Lojal i Vimmerby.