19:00

Hedareds BK

Referat: Kinnarumma IF - Hedareds BK

Sent poängtapp mot Kinnarumma

Matchen på Kinnarumma slutade med deppiga miner, efter att vi åkt på två mål i slutet och tappat vår 2-0-ledning till 2-2 i absolut sista sekunden.
Vi inledde bäst och hade flera bra chanser, med Jonis nick i stolpen som allra främsta möjlighet.
Det dröjde dock till en bra bit in i andra halvlek innan vi tog ledningen. Coach Urban flyttade ut coach Joni på vänsterkanten, vilket gav snabbt och lyckat resultat genom ett ledningsmål. Bara några minuter senare utökades ledningen när Platenik den äldre lyfte in en lång frispark från högerkanten mot straffområdet. Kinnarummaförsvaret lyckades inte få undan bollen och i kombination med att målvakten var ute för att hänga tvätt hittade bollen hela vägen in i nätet.
Kinnarumma jagade reducering och hade två ribbträffar innan en hörna gick rakt i mål, när knappt tio minuter återstod att spela.
I matchens absoluta slutskede fick hemmalaget ett slumpmässigt friläge och satte 2-2. Tungt, surt och jobbigt.

Kinnarumma-Hedared 2-2 (0-0)
0-1 Jonathan Larsson (67), 0-2 Rasmus Platenik (72), 1-2 Jens Persson (81), 2-2 Mikael Svennberg (90+).