18:15

FC Alingsås

Referat: Hedareds BK - FC Alingsås

Seriefinal mot Alingsås (om andraplatsen iaf ;) stod på schemat och ett riktigt laddat Hedared kom till start.
Vi fick en drömstart på matchen med mål efter ca 10 sekunder, och det blev som vi hade pratat om (träffar vi mål så blir det troligen mål ;) MD stod för målet.
Vi körde på och skapade en hel del chanser och i minut 13 så var det Plateniks tur att näta genom ett välriktat högerskott.
Troligen slog vi rekord i missade målchanser denna match men vi skapade och förde matchen, de få chanser som Alingsås skapade stoppade Helge säkert (backlinjen fångade upp det mesta på vägen)
Vi gick till halvtidsvila med en 2-0 ledning som vi var överens om borde vara större.
Alingsås startade andra positivt och hade en del boll men när vi gjorde trean efter en knapp kvart in i andra så kändes det klart, en frustrerad Coffe lyckades till sist näta.
I minut 71 så lyckades en Alingsåsspelare tjöta till sig två gula i samma minut och efter det så blev det riktigt goa ytor för oss att spela boll.
Johan Magnusson kommer in i 83:e minuten och i 88:e så hänger han vackert in fyran, man undrar hur många vi kunde gjort om alla hade haft den effektiveteten ;)