Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Hallsberg Hockey A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer om vår cookie policy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IFK Hallsberg Hockey
Ishockey
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 IFK Munkfors Hockey 2 2 0 0 6
2 Tibro IK 2 1 1 0 5
3 Kumla Hockey 1 1 0 0 3
4 Hallsbergs Hockey 5 0 1 4 1

Match

IFK Munkfors Hockey

5 - 2
Munkfors Arena
9 september 2017
15:00

Hallsbergs Hockey

Referat

SIFFRORNA LJUGER!

Rubriken talar sitt tydliga språk!
Det här var Hallsbergs match från slutet på första perioden och matchen ut!
Men förlusten grundlades redan i första perioden då hallsbergarna "satt kvar i bussen" i inledningen. Munkfors fick dominera stort och Hallsberg uppträdde virrigt och oorganiserat.
Men det är trots detta Hallsberg som tar ledningen i matchen med 0-1 i powerplay, Oliver Östergren lyckas tråckla in pucken i röran framför Munkfors målet. Sedan är det Munkfors för hela slanten, bara några minuter senare bjuder Hallsberg på en "eriksgata" i egen zon och Munkforsspelaren får åka nästan ett helt varv i zonen innan han gör 1-1. Kort senare drar Hallsberg på sig en utvisning och Munkfors tar ledningen med 2-1 efter att man spelat sig fram över centrallinjen till en fristående Munkforsare! Där var boxen inte riktigt vakna!
3-1 målet kommer även det tätt inpå, Munkfors dumpar ner pucken i Hallsbergs zon och hallsbergarna blir lite övermodiga och överbelast i fel läge, Munkforsspelaren vinner puck och spelar in till en fristående kompis som gör 3-1 när dryga halva den första perioden är spelad!
Då händer något, Hallsberg börjar äta sig in i matchen och i slutskedet av perioden tar man över spelet! Det blir även lite tjurigt och stökigt ute på isen och Munkfors drar på sig utvisningar.

Den andra perioden kommer att bli Hallsbergs helt och hållet! Munkfors fortsätter att agera tjurigt och drar på sig utvisningar. Till slut så kan Hallsberg göra mål i powerplay, Hallsberg bygger spelet på vänsterkanten och Simon Löwdahl hittar in med en passning framför mål till Oliver Östergren så återigen lyckas tråckla in pucken i röran som är framför mål. Efter målet blir det rejält grinigt från Munkfors håll och ett hyggligt slagsmål bryter ut!! Två-måls skytten Oliver som efter målet blir nerslagen får av någon konstig anledning matchstraff och har spelat färdigt!!
Tyvärr lyckas inte Hallsberg göra fler mål i powerplay spelet som blir trots att man skapar massor med chanser. Munkfors ser slutkörda ut när den andra perioden är slut!

Hallsberg fortsätter att dominera i den tredje perioden och det är bara målen som saknas!! Chanserna finns men pucken vill inte in trots att man även i tredje perioden får chansen i powerplay!!
När Hallsberg trycker som hårdast så kommer kallduschen, Munkfors ökar på ledningen till 4-2!!
Tekning i Hallsbergs zon som Munkfors vinner upp till backen på blå som skjuter, pucken touchar en hallsbergare och går in.. Inte logiskt för fem öre!!! Trots kallduschen fortsätter Hallsberg att trycka på och med ca 3 minuter kvar får man återigen chansen i powerplay, timeout och ut med Axäng i målet för att spela 6 mot 4. Det vill sig inte den här gången heller och Munkfors får in sin 5:e spelare. Hallsberg väljer dock att fortsätta spela med 6 man på banan men då händer det som så ofta händer, Munkfors är först på en icing puck och munkforsaren kan lägga in 5-2 i tom kasse.
Surt, riktigt surt!!

5-2 speglar inte matchen överhuvudtaget! Hallsberg var det klart bättre laget men har svårt för att göra mål!!!
Det lär bli träning av målskytte här framöver!!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
André Angbäck 1 0 0 0 0
Emil Ek 1 0 0 0 0
Jakob Johansson 1 0 0 0 0
Jesper Gustavsson 1 0 0 0 0
Jesper Malmström 1 0 0 0 0
Johan Svidén 1 0 0 0 0
Linus Eriksson 1 0 0 0 0
Lukas Widlund 1 0 0 0 0
Niklas Winbladh 1 0 0 0 0
Oliver Östergren 1 0 0 0 0
Oskar Holmstedt 1 0 0 0 0
Sebastian Ekbom 1 0 0 0 0
Sebastian Wennergren 1 0 0 0 0
Simon Jansson 1 0 0 0 0
Simon Löwdahl 1 0 0 0 0
Viktor Sandh 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng

Andra möten i serien

tor 21 sep 2017, 19:00 Hallsbergs Hockey - IFK Munkfors Hockey 3 - 4