24 september 2016
11:00

Häverödals SK F01/02

Referat: Gamla Upsala SK F02/03 - Häverödals SK F01/02

Sista matchen i serien för säsongen och en riktigt tuff sådan. GUSK borta är ingen lätt uppgift och efter vårens storförlust visste vi att det skulle krävas en hel del för att vara med i matchen.

1:a halvlek ska vi vara väldigt glada att vi inte åker på ett par mål bakåt. Vi hade det jobbigt och fick sällan tag i bollen.
Alva L hade ett hyfsat läge annars var det mest försvarsspel och GUSK missade även en straff i mitten av halvleken.
Bella i mål gjorde en suverän match och fick bra hjälp av backarna.
Lite ovan uppställning ställde kanske till det.....

2:a halvlek ställde vi om till våran mer vana 4-4-1-1 och vi fick bättre press på GUSK samtidigt som dom inte fick till det lika bra som i första.
45:e har vi mycket folk med framme och Alva L kan jobba fram bollen till Erika som sätter 0-1. Erika som varit krasslig gjorde nog sin bästa match någonsin och jobbade på riktigt bra på högerkanten.
En hörna i 60:e och för andra matchen i rad kan Thelma L servera Amanda efter våran korta hörnvariant som med en fin vänster lägger in 0-2 i bortre.
Men GUSK reducerar efter 3 min och får även en dubbelhörna i slutet men Bella och gänget håller rent.
Stark 2:a halvlek som bäddar för segern. Härligt tjejer!
Esther ställde upp igen eftersom många var förkylda och vi tackar för det.
Tack för bra match till GUSK och den utmärkta Domaren.

I och med det hamnar vi 4:a i serien, 1 poäng efter 3:an GUSK.
Förra året tog vi tredjeplatsen men en helt klart godkänd säsong där vi har haft en suverän närvaro på träningar.
Vi forsätter träna ute ett tag till innan vi får sätta oss ner och planera för nästa säsong hur det ska se ut med lag, spelare o dyl. Damerna har 3 matcher kvar så vi kör på och stödjer dom säsongen ut.