18:15

Häverödals SK F01/02

Referat: Frösunda/Vallentuna BK - Häverödals SK F01/02

Frösunda borta är väl ingen önskematch en Onsdagskväll kl 18 på hösten men vi kommer dit i tid med 14 spelare.
Första minuterna är vi någon annanstans och vi får vara glada att vi inte åker på ett bakåt.
Efter ca 5 börjar vi vakna och kan lyfta upp laget. Minut 7 får vi en hörna som Lisa slår och FSK rensar ut till Lisa igen som snyggt lägger in den i bortre. Kul för oss och Lisa.
FSK har ett bättre passningsspel än oss idag men vi är bättre och snabbare i omställningarna.
20:e får vi ett friläge som Amanda förvaltar väl till 0-2.
FSK är inte ofarliga och är nära att reducera hela tiden. 23:e får dom in 1-2.
Backbrist var det idag och Erika fick kliva ner som högerback 25 in i första och spelade där resten av matchen. Bra gjort Erika och du skötte dig utmärkt.
31:a kommer vi runt på vänsterkanten och Alva L kunde enkelt forcera in 1-3.
I halvlekens sista spark lyckas Amanda göra 1-4 efter fin pass från Alva L.

Halvtid pratar vi om att hjälpa innermittfältarna bättre och inte stressa på varann så fort nån får bollen.
2:a halvlek händer inte så mycket förräns 54:e då Thelma L serverar Amanda till 1-5.
Kanske slappnar vi av sista 10 då vi tappar fokus och FSK kan göra 2-5 och 3-5 i slutet.
Får även en skada på Thelma L och vi hoppas det inte är nån fara.

Sammantaget ingen riktig höjdarmatch utan många svåra beslut och stressigt på plan men starkt ändå att ta en seger och 3 pinnar. Kanske var det den lite smala planen som ställde till det.
Tack till Frösunda som visade upp ett fint spel emellanåt.

Hursomhelst härligt med vinst igen och vi laddar för derby mot Gimo på Söndag.