12:00

Olands FF F01

Referat: Häverödals SK F 01/02 - Olands FF F01

Sista matchen för säsongen mot Olands FF.
Bra start på matchen av oss och efter 12 min får vi en hörna som vi lyfter in fint och en hands av motståndarbacken gör att vi får säsongens första? straff i serien.
Smilla är säkerheten själv och stänker in 1-0.
Sen hamnar vi långt ner med laget och med 1 min kvar av 1:a bombar Olands nr 15 in 1-1 otagbart i bortre.
Direkt i andra får vi ett friläge och kan enkelt rulla in 2-1.
Bättre i andra men vi tar inte kamperna på utsparkarna så motståndarna matar in djupledsbollar bakom våran backlinje som gör ett enormt jobb idag.
2-2 kommer i 45:e men minuten efter får ett friläge igen och kan ta ledningen 3-2.
Minuterna rullar på och så otroligt grymt för oss kommer 3-3 med 2 min kvar och som det inte vore nog 3-4 i 71:a minuten.
Såklart stor bedrövelse i laget direkt efter och lika roligt det var för Olands lika tungt var det för oss.
Men såhär efteråt ska vi ändå vara mycket stolta över matchen och även säsongen.
Olands vinner serien obesegregade och vi var sånär att slå dom.