26 september 2015
11:00

Häverödals SK F99/00

Referat: Österlövsta FF - Häverödals SK F99/00

Härlig avslutning på serien med en vinst. Otroligt bra spel, alla var superduktiga och ni visade verkligen allt ni lärt er under alla år. Fint passningsspel och ni spelade som ett lag ska, kul att se! Vi började matchen med att vara på hugget, efter bara 4 minuter kom Esther som ett spjut och satte första målet. Vi fortsatte trycket och efter 23 minuter var det dags för EmmaL att göra mål. Pausresultat 0-2. Med positiv pepp att fortsätta som vi spelade dröjde det bara 2 minuter in i andra halvlek, då passar Esther till Mickis som petar in vårt 3de mål. Då har vi kopplat greppet och vi slappnar av för mycket då motståndarna får ett litet övertag, men Cordelia vaktar målet väl. Vi rycker upp oss och får flera chanser och efter 24 minuter passar Esther till Elin som gör mål 4. Vi fortsätter ha roligt på planen och har många chanser, men i sista slutminuten petar Mickis in bollen som förvisso tar på en motståndare och in i mål. Slutresultat 0-5. Härligt!!!