13 september 2014
11:30

Häverödals Sk

Referat: Sunnersta - Häverödals Sk

Vi startade matchen otroligt bra, med bra passningsspel och farliga kontringar. Efter 19 minuter in i matchen får vi en frispark från nästan mitten av plan. Elin lägger den och skjuter direkt i mål. Vi fortsätter vår fina spel men en Sunnerstaspelare blir fälld i vårt straffområde och de får dömt en straff. Den gick i mål och det står 1-1 efter 28 min. Nu börjar Sunnersta rycka upp sig och vi tappar kontrollen. Efter 32 minuter gör Sunnersta 2-1.
Vi börjar andra halvlek de första 15 minuterna helt bedrövligt. Vi missar våra markeringar och Sunnersta öser på med några mål och plötsligt står det 5-1. Vi rycker upp oss den sista kvarten och Esther och Annie har ett par chanser att göra mål men de går utanför. Men till sist får EmmaL till ett skott och slutresultatet blev 5-2.