Tollevi
6 juni 2016
15:00

Referat: Hjorted/Totebo komb. 9-m - Hjältevads Mariannelu...

Vi förväntade oss en tuff match. Det blev en tuff match. Vill börja med att lyfta fram domaren denna match. Har aldrig dömt 11-manna innan och tog ensam ansvar för dagens match. Inte optimalt och enkelt, gör några misstag i matchen, men att bli utlämnad på detta sätt i sin första match är inte schysst. FIxar det bra ändå. Spelmässigt vann vi matchen. Vi försöker rulla boll och ta oss fram med väggspel och tempo. Med detta är vi mycket nöjda. Tyvärr fick vi byta ut Erik efter 15 minuter som hade problem med sin mage och mådde illa. I detta skede hade hemmalaget tagit ledningen med 3-0 och vi hade dessutom bränt en straff vid 2-0. Med denna oroliga start tog vi oss in i matchen och ägde den helt och hållet resten av halvleken, men hemmalaget var alltid giftiga vid kontringar. Vi reducerar genom William med ett snyggt skott i krysset och gå till halvtidsvila med 1-3 i baken. Vi ser till att spela bra hela andra halvlek, kommer till flera avslut, men inget som hotar duktiga hemmamålvakten. Härligt och se Joel som hoppar in mellan stolparna och gör det mycket bra. Vi knyter näven och tar nya tag på veckans träningar och matchen på lördag.

Mål: William
Ass: Willy