3 september 2016
12:00

Fjälkinge IF

Kross i en på förhand jämn match

Alla som var och kollade på matchen mor Fjälkinge i våras fick se en hård och jämn match där vi inte hade marginalerna på vår sida.
Så kan man inte beskriva denna retur matchen.
Redan efter 35 SEKUNDER kommer Albin drivande med bollen och gör ett enkelt inspel till Jonte som enkelt gör 1-0.

Det är ett högt tempo på matchen direkt från båda lagen men samtidigt hade Fjälkinge några viktiga spelare borta av olika anledningar.
Vi kommer etta på bollen gång på gång och lägger upp den fint till vårt anfall och hela laget krigar idag.
Efter 10 minuters spel börjar Fjälkinge tuffa till sig i sitt spel lite.
Så fort vi påbörjar våra uppspel då backar Fjälkinge hem och ger oss jätte ytor på mitten.
I den 18 spel minuten lägger Nille et fantastiskt inlägg som Oscar kan styra in till 2-0.

Det dröjer inte längre än till minut 23 för då gör vi 3-0 efter att Rasse har jagat efter en boll som rinner igenom Fjälkinge och han kan fint sätta vårt tredje mål för matchen.
Fjälkinge ställer till det lite för oss med sina snabba kontringar men vi har ett bra go i hela laget och vi löser de situationerna.
I den 30:e minuten får vi en frispark ute på kanten som Nille återigen placerar helt perfekt med sin magiska vänster dojja och Rille S nickar in bollen till 4-0 och i detta läget har vi haft otroliga 4 skott på mål och gjort 4 mål.
I slutet av första halvlek är spelet lite smått stundtals men vi klarar det och har en mycket bra inställning i gänget.
Vi gå så till pausvila med en stabil 4-0 ledning.

När andra halvlek drar igång så har Fjälkinge steppat upp lite och visar att de inte tänker ge efter.
Det blir mycket Hawaii spel i inledningen och vi inleder en aning passivt.
Vi stannar upp alldeles för mycket och det känns lite som att spelarna tror att vi redan har vunnit matchen.
I 56:e minuten dras Oscar ner i straffområdet och Fjälkinge får en spelare utvisad och vi blir tilldömda en straff.
Säsongens blott andra straff sätter Oscar säkert och ledningen är nu hela 5-0 i denna match som man trodde skulle bli jämn.
Det hinner inte gå mer än 3 minuter dvs minut 59 efter att Eric passat bollen till Oscar som bara petar den i sidled till Albin som lägger in 6-0.
Vi har kommit igång mer nu men Fjälkinge visar ändå att de inte vill ge sig och trots resultatet så är det ett ganska högt tempo.
I minut 76 Nickar Emil in slut resultatet på en hörna och 7-0 är ett faktum.
Nu spelas matchen mest av lite och vi håller ut och vinner med 7-0