13 januari 2019
16:00

HC Lidköping Red Roosters

Referat: Hisingens IK - HC Lidköping Red Roosters

Dags för vad vi tror svåraste motståndet i denna serie. Vi har en spelidé som vi tror på och tränat på senaste tiden. Och vi startar matchen enligt plan och gör det mesta rätt. Efter första perioden så är det 0-0 och en jämn match med lite chanser åt båda håll! Tidigt i andra drar vi på oss en onödig utvisning och Lidköping gör 1-0. Matchen svänger lite fram och tillbaka men vi är absolut med och hotar och gör det svårt för Lidköping. I mitten av perioden så får vi ett PP och utnyttjar detta omgående. 1-1 och vi är med igen. Strax innan periodpaus för vi 2-1 och går till vila i förarsätet.
Efter ca 5 min in i tredje så får vi PP igen och återigen så utnyttjar vi detta läget och gör 3–1! Otroligt skön känsla. Men tyvärr så mitt i 3:e så händer något med oss och vi börjar dra på oss onödiga utvisningar och faller ihop totalt och detta straffar oss oerhört. Lidköping kommer ifatt och tyvärr med bara knappt 2min kvar så gör dom 3-4 och matchen är förlorad. Helt klart en otroligt tung förlust för oss.
Skotten 21-45 till Roosters
Och förlust 3-4 tyvärr.
Nya tag på onsdag när Nittorp gästar oss.